Cop d’autoritat del Sots25 femení de l’Òdena Club de Bàsquet

SOTS 25 FEMENÍ
CB Coll 45 – Òdena CB 48
Parcials: 11-15, 9-12, 13-11, 12-10

Amb la catorzena victòria a la butxaca  les jugadores del sots 25 femení han donat un cop d’autoritat guanyant al segon classificat, el CB Coll. Un partit que es presentava complicat, sobretot per l’actitud en partits anteriors de les odenenques, va començar de la millor manera possible, un parcial de 0-13. Una entrada que va motivar a l’equip verd. Les jugadores del coll ràpidament van recuperar les distàncies ja que la defensa individual de les  visitants no les podia parar. D’aquesta manera, l’OCB va passar a la defensa zonal per aturar a les rivals, un remei que tot i eficaç no aturava l’anotació de les barcelonines. Passat el meridià del partit (20-27) i ja en els últims 5 minuts del partit aquestes es van arribar a col•locar 1 punt per sobre en el marcador. A partir del moment en que es van col•locar per sobre, però, només van poder anotar un triple davant dels 7 punts de l’Òdena i una forta defensa , decisius per a obtenir una victòria importantíssima. El proper repte es disputa a la jornada d’aquest cap de setmana al Mestre Vilavell davant del també segon classificat Sant Quirze, un equip amb un molt bon tir exterior.

Van  jugar per l’Òdena CB: Marín 4, Júlvez 8, Raja 6, Monclús, Farreras 10, Forn 12, Família, Freixas 8.

SOTS 21 MASCULÍ
Òdena CB 51 – Sant Quirze BC 45
Parcials: 18-17, 14-8, 7-10, 12-10

Els visitants partien com a favorits ja que la seva posició a la classificació era millor que la del Òdena, però va resultar un partit molt igualat fins a l’últim quart fins que dos triples seguits de l’equip local va provocar un distanciament que va resultar clau per el resultat del partit.
Van jugar per l’ Òdena CB: Gabri 17,  Gil 11, Carles 11, Mauri 6, Marc 6.

CADET FEMENÍ
Òdena CB 47 – Unió Bàsquet Mir 42
Parcials: 13-14, 9-7, 11-10, 14-11.

[Img #12665]Bon inici de grup de les més joves del club. Amb constància durant gairebé tot el partit les jugadores del cadet femení van anar teixint la victòria amb ganes i concentració. Malgrat estar condicionades en alguns moments per l’acumulació de faltes personals, les jugadores van saber sobreposar-se a les complicacions i l’esforç dels últims 5 minuts van ser clau per sumar una primera victòria dins del grup regular.

Van jugar per l’Òdena CB: Lozano, Parreño 6, Rodriguez 25, Torras, Contreras  4, Paradell 8, Iglesias 2, Llorens 2, Cabello.