Inici Destacats Conxita Casellas, l’àvia més gran de Vilanova del Camí, ja n’ha fet...

Conxita Casellas, l’àvia més gran de Vilanova del Camí, ja n’ha fet 108

COMPARTIR

Conxita Casellas, l’àvia més gran de Vilanova, va fer el passat 18 de novembre 108 anys. Un aniversari especial que la família va voler compartir amb l’alcaldessa Noemí Trucharte i la regidora de Cultura, Imma González.

L’alcaldessa va lliurar-li un ram de flors i va fer-li arribar la felicitació i l’estima del consistori, un homenatge que l’ajuntament vilanoví li fa des que va complir els 100 anys i que l’àvia agraeix sincerament.

Rodejada de la família, el seu fill Josep, els nets i els besnéts, aquesta vilanovina va conversar amb l’alcaldessa i la regidora sobre alguns aspectes de la seva vida. Els va explicar, per exemple, que era nascuda a El Bruc i que de jove va treballar a Cal Font d’Igualada, fent teixits. Després va tenir botiga al carrer Major, on venia les gasoses. Va ser un dels primers comerços locals.

Malgrat la seva edat avançada, Conxita Casellas continua tenint un aspecte immillorable. Té una pell, que és l’enveja de tothom. El seu secret, explica, és aplicar-se cada matí crema Pons després de rentar-se la cara amb sabó.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*