Inici Cultura Convoquen la segona edició del Premi de Narrativa breu de Vilanova del...

Convoquen la segona edició del Premi de Narrativa breu de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Les obres, que es poden presentar fins al 4 de març, han de ser originals i inèdites i no poden haver estat seleccionades ni premiades en un altre certamen.

El concurs inclou tres premis: de 500 €, de 300 € i de 200 €. Qualsevol dels tres premis podrà ser declarat desert, si així ho considera el jurat.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí juntament amb la Biblioteca de Vilanova del Camí, convoca la segona edició del Premi de Narrativa breu de Vilanova del Camí, amb l’objecte d’estimular l’hàbit i el gust per la lectura i l’escriptura.

Les obres, que es poden presentar fins al 4 de març, han de ser originals i inèdites i no poden haver estat seleccionades ni premiades en un altre certamen. Només s’acceptarà un treball per persona.

La temàtica és lliure i les obres poden redactar-se en català o castellà, amb una extensió mínima de 10 pàgines i màxim de 20 pàgines en format DIN-A4, lletra Arial 11, per una sola cara i a doble espai.

Les narracions s’han de presentar per quadruplicat a la Biblioteca de Vilanova del Camí. El treball anirà tancat en un sobre on hi ha de figurar el títol de l’obra i el pseudònim de l’autor.

El Jurat premiarà els tres millors relats

Respecte de l’any passat, la regidoria de Cultura ha incrementat els premis del concurs de narrativa, que en aquesta segona edició premiarà els tres millors relats. El primer premi està  dotat amb 500 €, el segon, amb 300 € i el tercer, amb 200 €. Qualsevol dels premis podrà ser declarat desert, si així ho considera el jurat.

El jurat estarà format per la directora de la Biblioteca Municipal de Vilanova del Camí i personal municipal de diferents àrees.

El lliurament dels premis tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Vilanova del Camí, durant els actes de celebració de la diada de Sant Jordi, al mes d’abril de 2022.

L’acceptació dels premis comportarà la cessió dels drets de l’obra a l’Ajuntament de Vilanova del Camí que no retornarà cap dels treballs presentats al Premi.

La participació en el Premi de Narrativa breu de Vilanova del Camí, comporta l’acceptació expressa de les condicions establertes en aquesta normativa.

Qualsevol consulta relativa al concurs es pot fer a través del correu electrònic b.vilanova@diba.cat i al telèfon 938035014, en horari d’atenció al públic de la Biblioteca o a Cultura a cultura@vilanovadelcami.cat  i al telèfon 938054411 extensió 4.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*