Inici Destacats Convoquen una empaperada popular a Igualada

Convoquen una empaperada popular a Igualada

COMPARTIR
Igualada se sumarà a les encartellades que s'han convocat arreu del país. Foto: Marina López / ACN

A menys de dues setmanes, partits, entitats i col·lectius intensifiquen les accions de campanya pel referèndum de l’1 d’octubre. També, les de reacció a les accions de l’Estat per impedir-ho. Així, aquest dimecres a les 21:00 hi ha convocada una empaperada a Igualada. La convocatòria és a davant del Casal Popular d’Igualada El Foment, i es demana portar cartells impresos -es poden trobar a empaperem.cat– i cinta adhesiva.

El passat dilluns al vespre es va fer al Bruc la primera empaperada popular de la comarca de l’Anoia.

Pel que fa la campanya, aquest dijous 21 de setembre a les 19:30h, el parc del Garcia Fossas d’Igualada acollirà l’acte d’ERC amb el conseller de Justícia, Carles Mundó, qui estarà acompanyat per la diputada anoienca, Alba Vergés, el diputat al Parlament, Roger Torrent, i la senadora Mirella Cortés.

L’acte central de campanya de les entitats sobiranistes a l’Anoia es farà dissabte 23 de setembre a les 18:00 a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada. Està prevista la presència del president de l’ANC Jordi Sánchez, i d’Ignasi Termes en representació d’Òmnium Cultural.

El dilluns 25 de setembre, a les 8 del vespre, tindrà lloc al casal popular El Foment la xerrada “Referèndum, República, Treball”, a càrrec de Marc Sallas i Josep Ginesta, secretari d’Afers Socials i Famílies, i organitzat conjuntament per la Taula pel sí i el Casal Popular d’Igualada, el Foment.

FER UN COMENTARI

*