Inici Destacats Convoquen una concentració a Igualada per rebutjar l’operació policial contra la Generalitat

Convoquen una concentració a Igualada per rebutjar l’operació policial contra la Generalitat

COMPARTIR
Els manifestants de Bigues i Riells canten Els Segadors amb el puny alçat davant la Guàrdia Civil, durant l'escorcoll a la nau on s'emmagatzemaven les paperetes del referèndum. Jordi Pujolar / ACN

Diverses entitats i partits polítics d’Igualada han convocat per aquest dimecres al vespre (20:00) una concentració per rebutjar l’operació policial contra diferents departaments de la Generalitat de Catalunya. La convocatòria és a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada.

L’operació ja ha generat el rebuig del món municipal anoienc, que en alguns casos s’ha sumat a la concentració a davant de la Conselleria d’Economia. És el cas dels alcaldes d’Igualada, Castellolí o Sant Martí de Tous, així com les diputades anoienques Maria Senserrich i Alba Vergés.

En suport al govern català, els ajuntaments de Copons i de la Pobla de Calaramunt han anul·lat els plens municipals que tenien previst celebrar aquest dimecres, mentre els consistoris de Capellades, Jorba i Sant Martí de Tous, entre d’altres, han suspès l’activitat política que tenien prevista avui, com juntes de govern o comissions informatives. L’Ajuntament de Masquefa també ha ajornat el ple municipal que hi havia previst per aquest dijous.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*