Inici Societat Convocats el premi i la beca Nit de la professió per reconèixer...

Convocats el premi i la beca Nit de la professió per reconèixer el sector de la salut de l’Anoia

COMPARTIR

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears a l’Anoia, i les delegacions a l’Anoia del Col·legi de Metges de Barcelona, el Col·legi oficial d’infermeres i infermers Barcelona, el Col·legi de farmacèutics de Barcelona, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i el Col·legi oficial de psicologia de Catalunya, convoquen el Premi i la Beca Nit de la professió 2018 per als professionals de la salut de l’Anoia. La Beca també compta amb el suport de MIPS Fundació Privada. Aquests col·lectius organitzen cada any la Nit de la professió, un punt de trobada dels professionals de la Salut de l’Anoia.

El Premi Nit de la professió té per objectiu premiar aquells treballs de recerca en l’àmbit de la salut desenvolupats a la comarca de l’Anoia. Els treballs podran ser inèdits, publicats o acceptats per a publicar, i/o presentats en qualsevol esdeveniment científic en el termini dels dos darrers anys.

La Beca Nit de la professió vol donar suport a un treball o projecte de recerca i/o innovació en l’àmbit de les ciències de la salut desenvolupat a la comarca de l’Anoia. L’objectiu de la convocatòria és col·laborar al desenvolupament de projectes de recerca i innovació per part dels professionals de la salut de l’Anoia, projectes relacionats amb la seva tasca professional desenvolupada a aquesta comarca.

En ambdós casos la dotació econòmica serà de 1.500 euros, el termini de presentació serà el 15 de setembre de 2018. En el cas de la Beca, el projecte becat s’haurà de dur a terme en el període comprès entre l’1 d’octubre de 2018 i el 15 de setembre del 2019. La resolució es farà pública en el decurs de l’acte de la Nit de la professió, el 26 d’octubre de 2018.

Tota la documentació necessària per presentar-se al Premi i la Beca Nit de la professió es pot trobar al web Academia.cat.

FER UN COMENTARI

*