Inici Llibres Convocat el cinquè concurs de contes ‘Castell de la Tossa’

Convocat el cinquè concurs de contes ‘Castell de la Tossa’

COMPARTIR
L’Ajuntament de Montbui, a través de la seva regidoria de Cultura, ha convocat la cinquena edició del Concurs de Contes “Castell de La Tossa”, amb una dotació de 700 euros en premis.
 Podran participar-hi totes aquelles obres de temàtica lliure, escrites en català o castellà. Hauran de ser inèdites i cada participant haurà de presentar fins a dos originals.
S’establiran tres categories: General (major de 18 anys), Juvenil (de 14 a 18 anys) i Infantil (de 6 a 13 anys). El conte es presentarà per quadruplicat en paper, còpia en CD i amb lletra Arial 12 a doble espai i amb un màxim de cinc pàgines. Es farà constar el títol, un pseudònim i la categoria a la qual es presenta el relat. En un sobre apart, amb el títol del conte i la categoria escrita a fora, s’hi faran constar les dades personals: nom, cognoms, fotocòpia del DNI, adreça, població, telèfon i correu electrònic.
Els premis es repartiran de la següent manera: A la categoria infantil: un lot de llibres; a la categoria juvenil un primer premi de 150 euros i un segon premi de 100 euros; a la categoria general un primer premi de 200 euros, un segon de 150 euros i un tercer de 100 euros.
Les obres s’hauran d’adreçar a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui –Departament de Cultura-, Carretera de Valls, 57. 08710 Santa Margarida de Montbui.
El termini per lliurar els exemplars finalitzarà el proper 31 de març de 2014. El veredicte del jurat es donarà a conèixer el 23 d’abril, coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, al Centre Cívic i Cultural La Vinícola.
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*