Inici Bàsquet Contundent victòria del sènior femení del Bàsquet Igualada

Contundent victòria del sènior femení del Bàsquet Igualada

C. Carner (11),M. Jané (7)R.Soteras (-) J. Lamolla (14)E. Compte (12)B. Sellarès (5),M. Ametllé(4), J.
Fuertes (lesionada) M. Fernandez, S. Carrasco (6)G. Rigol (4), C. Solé (2)

Parcials: 20-13,35-23,52-25,65-35rnÀrbitres: Mas i Cobos

Nova victòria del sènior femení Physic CB Igualada en aquesta jornada contra el CB Balaguer per un resultat final de 65 a 35. El matx va començar amb un bon joc per part local amb un parcial de 7 a 0 en els primers minuts. Les igualadines van dominar el quart per 20 a 13. El segon quart va ser més disputat , tot i així , les igualadines van controlar el partit, 35 a 23. En el tercer el Physic CB Igualada va fer un espectacular quart, amb uba gran defensa i bon joc ofensiu d’equip, el parcial 17 a 2 va trencar el matx a favor local. El darrer va ser de pur tràmit amb el matx ja sentenciat. Proper partit diumenge a les 17.45h a la pista de complicat Manyanet Reus.