Inici Futbol Contundent victòria del Futbol Sala Montbui

Contundent victòria del Futbol Sala Montbui

[Img #19677]Molt bon partit de futbol sala el que van poder veure els afeccionats que és van apropar fins al pavelló mont-aQua el passat dissabte a la tarda, per rebre la visita d’un dels equips més en forma de la lliga el CEFS Santpedor.

El partit va començar amb els dos equips pressionant la sortida de pilota del seu rival ben a prop de la seva area. Els montbuiencs serien els que disposarien de varies ocasions per obrir el marcador en els primers minuts joc però la falta d’encert de cara a porteria i les intervencions del porter ho impedien. La intensitat dels dos equips en el partit era màxima i cada jugada era una oportunitat per avançar-se en el marcador. Els visitants tindrien més protagonisme a les acaballes de la primera meitat però les bones intervencions de Rubén evitaven qualsevol perill. Amb empat a zero s’arribaria a la mitja part

La segona meitat va continuar amb els dos conjunts buscant el gol, i serien els grocs els que tindrien les primeres ocasions més clares per aconseguir-ho, però no va ser fins al minut 5, quan Manel rep una bona passada llarga i al veure la sortida del porter decideix aixecar la pilota i superar-lo per sobre per posar el 1 a 0 al marcador. Amb aquest gol els del Bages van agafar més control del partit, ja que els anoinecs van abaixar la seva línea de pressió a mitja pista per sortir a la contra. Els minuts de joc passaven, i al 12, Rafa rep d’esquenes a porteria una passada d’un company i girant sobre si mateix engalta un xut que aconsegueix superar al seu defensor i al porter per fer el 2 a 0. Semblava que aquest gol tranquil·litzava els ànims, però els visitants en la següent jugada aconseguien retallar distàncies, un xut llunyà tocava la cama d’un jugador local i descol·locava a Rubén, que veia com la pilota s’introduïa dins de la porteria. Faltaven pocs minuts per a la conclusió, i amb aquest resultat el partit estava del tot obert, però una pèrdua de pilota del Santpedor a mitja pista la recuperava Javi que corria fins al fons de la pista, i al veure l’arribada de David Cano servia perquè aquest marqués el 3 a 1. En aquest moment els del Bages van demanar un temps mort per sortir amb porter jugador, fet que els va permetre tenir molta possessió però sense crear perill, en canvi els montbuiencs en una pèrdua de pilota dels rivals, Manel l’aprofitava per marcar des de la seva pròpia pista el definitiu 4 a 1.

Alineació: Rubén, D.Cano(1), Oli, Manel(2), Javi–cinc inicial- Joel, Cristian, Toni, Paquito, Carlos, Rafa(1) i David Prat.

Amb aquest resultat el FS Montbui es troba amb 23 punts a la cinquena posició de la classificació. El proper partit serà dissabte dia 24 a les 19h a Olesa de Montserrat.