Inici Futbol Contundent victòria del Fàtima davant La Paz

Contundent victòria del Fàtima davant La Paz

Després de les vacances nadalenques, i de l’inici d’any nou, el Fàtima s’enfrontava aquest diumenge al CF La Paz, un conjunt que es troba a la zona baixa de la classificació. El partit finalitzaría amb un ampli resultat, un 6-0 favorable al Fàtima, que va ser amo i senyor en el terreny de joc, i que no va passar cap dificultat per endur-se la victòria. Així, els jugadors continuen en forma, i el liderat contínua afermat a sis punts del segon classificat, en aquest cas, la Pobla de Claramunt.

La primera part començaria molt bé. Amb molts canvis en l’onze, donant entrada a jugadors que disposen de menys minuts, el Fàtima s’assentaria molt bé en els primers minuts; el primer gol arribava al minut (7 ‘) obra de Ionut, que va culminar una bona jugada amb l’esquerra. El segon gol, després de diversos minuts de lluita, i de superioritat al centre del camp, ho faria Dani S. Lobato, assistència de Ionut i xut de primeres per batre el porter dins de l’àrea (21 ‘). I en el tram final del primer temps, amb ocasions errades davant del porter i amb un bon joc directe, arribaria el tercer gol; al (43 ‘), dues retallades a la defensa visitant trencarien el mur i Jony Luque marcava a plaer al primer pal. Arribàvem al descans amb 3-0.

La segona meitat seria molt semblant a la primera. En cinc minuts l’equip aconseguiria el quart gol, (50 ‘), una jugada des de la banda dreta arriba botant a Litus, que de primeres, li faria la vaselina al porter en la primera pilota que provava a porta. Els visitants anirien cada vegada amb menys intensitat, veient que el resultat ja no podia variar, tot i així, intentarien provar fortuna de cara a porteria i avançant línies, però sense tenir sort. Un altre gol més arribava al minut (63 ‘), novament després d’una passada vertical, Ionut s’anava en velocitat i anotava el cinquè gol. I passats uns minuts (70 ‘), Litus xutava de primeres una pilota alta, fregant el travesser i sentenciant el partit amb el sisè al marcador. Els vint minuts restants van deixar més ocasions per al Fàtima, i algun acostament per als visitants, que no van aconseguir crear perill a la porteria de Loarte. Golejada justa, veient les ocasions, en un partit net i molt esportiu per part dels dos equips.

L’equip continua líder en solitari. Després d’aquestes festes, els jugadors han demostrat que no han perdut el ritme, i que volen seguir sumant per continuar a dalt, encara queda la segona volta i tot pot canviar. La propera setmana, el Fàtima s’enfronta al CF Hostalets de Pierola, quart classificat, un equip nou aquest any en el grup, i que està fent una molt bona temporada, quedant clar, que serà un aspirant a ascendir a Tercera Catalana. Últim partit de la primera volta, el dissabte, a les 19:00 h al Mpal d ‘Hostalets de Pierola.

FC Fàtima: Toni L. (p)/ Pol, Dani Sánchez, Viorel, Olmos/ Dani S. Lobato, Kevin/ Ivan, Jony, Quicu (C)/ Ionut.
Suplents: Paco, Litus, Sisco, Omar, Arroyo, Rubén.