Inici Futbol Contundent victòria del CF Igualada femení a Preferent

Contundent victòria del CF Igualada femení a Preferent

[Img #4090]Les noies de Santi Ramos i Paco Pablos han començat la segona volta igual que la primera: golejant el Bellavista Milán.

Malgrat la còmoda posició de les vallesanes a la taula, el partit va ser una repetició del d’anada, en què les ara visitants van fer un plantejament basat exclusivament en una defensa molt avançada, intentant fer caure les igualadines en el fora de joc.

Però tal com va passar a l’anada, la major velocitat i tècnica de les de casa van superar una vegada rere l’altra un Bellavista Milan molt fluix en la seva línia defensiva.

El marcador el va obrir la Marina al minut 5 de partit i es van anar alternant períodes de més intensitat i d’altres de més relax fins arribar al descans amb un 7-0 inapel·lable amb quatre gols de la Marina i tres de la Mariona.

A la segona, dues dianes de la Judit abans del quart d’hora van obrir la ratxa de 5 gols de la segona part que clourien la Mariona amb el seu quart gol de la tarda, la debutant Ainoa, procedent de l’equip Juvenil-Cadet i la Noelia en transformar un penal per mans dins l’àrea.
L’Igualada va jugar com sap, triangulat, tocant i col·laborant tot l’equip per a la consecució de l’objectiu, mentre que el Bellavista Milan es va anar desdibuixant a mesura que passaven els minuts deixant-ho tot als peus de les seves dues puntes que en un contraatac van marcar el gol de l’honor.

Bona jornada a més dels quatre femenins de l’Igualada que només han cedit un empat en els partits que els tocava disputar.

FITXA TÈCNICA:

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Janet Mendoza, Yaiza Moratilla (Esther Soler 59′), Carla Navarro, Míriam Solies (Elena Alert 46′) (defensa), Araceli Barroso, Jèssica Pablos, Judit Pablos (Ainoa Carrillo 59′) (centre del camp), Mariona Marsal (Míriam 85′), Núria Miquel, Marina Salanova (Yaiza 64′) (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Paco Pablos.

BELLAVISTA MILÁN: Laura Sánchez, Zeltia Álvarez, Ana-Isabel Chamorro, Sandra Guerrero, Maria Ferreras, Belén Moure, Núria Pérez Laura Rodríguez, Alba Guiu, Marta Pou, Clàudia Puyaltó – Suplents: Natalia López, Aida Servet, Ester Lorenzo, Judith Malagón

ÀRBITRE: Rubén Ávalos Barrera. Assistents: Hamza Nakmouch El Ouahabi – Marc Soriano Carné

GOLS: 1-0 Marina (5′), 2-0 Mariona (8′), 3-0 Mariona (20′), 4-0 Marina (23′), 5-0 Mariona (24′), 6-0 Marina (31′), 7-0 Marina (37′), 8-0 Judit (52′), 9-0 Judit (58′), 10-0 Mariona (70′), 10-0 Maria (80′) 11-1 Ainoa (84′), 12-1 Noelia (86′)

El proper diumenge 3 de Febrer l’Igualada es desplaça al Nou Sardenya per jugar contra l’Europa, líder des d’aquesta setmana de la categoria en un partit que serà molt difícil per les noies de l’Igualada.