Inici Futbol Contundent victòria del CF Capellades

Contundent victòria del CF Capellades

[Img #25196]Després de l’ensopegada de l’equip en la passada jornada i d’haver jugat 3 partits seguits fora de casa, el primer equip s’estrena a casa en la 4ª jornada de la millor forma golejant a l’ UE Jorba per 9 gols a 0.

La primera part va estar dominada pel Capellades on va gaudir de gran part de la possessió de la pilota,on al minut 21 Jordi Torres va obrir el marcador i amb aquest resultat es va arribar al descans.
Ja a la segona part, l’equip va sortir a pressionar i a dominar més el partit ja que no es conformava amb un únic gol d’avantatge, on els gols no van tardar en arribar dels peus un altre cop de Jordi Torres,seguidament de Genís Camps(2),Sergio Torres(2) i Anton Arenas(3).

En definitiva l’equip surt amb molta motivació,ganes de seguir treballant i de sumar punts en la categoria.

C.F.Capellades: Jonathan Casanova,Christian Navarro,Víctor Sánchez,Juan Antonio Torres,Adrián Lobato,Cristian Arenas,Roger Vives,Manu Manzano,Álvaro Moreno,Genís Camps,Jordi Torres.
També com a suplents: Sergio Torres i Anton Arenas.

Segona jornada de competició del futbol base

Els equips Aleví A , Aleví B i Benjamí B han obert el cap de setmana de la segona competició i de quina millor manera que amb tres victòries!

[Img #25197]A casa l’Aleví A s’ha imposat per 4-2 al St. Coloma de Queralt en una victòria patida però no menys merescuda per la bona actuació de tots i cadascun dels jugadors. Alhora ha jugat el Benjamí B contra el Piera, a qui ha golejat per 11 -3. Malgrat el resultat, per problemes federatius el partit s’ha suspés oficialment i el partit jugat ha estat amistós.

[Img #25198]Fora de casa l’Aleví B ha aconseguit la victòria sobre el Riudebitlles per 1-5 en un partit molt dur físicament però gràcies al qual ara assoleixen la primera posició en la classificació. Al mateix temps l’Aleví C jugava a Sant Feliu,qui ha sentenciat el partit en els primers quarts deixant els capelladins sense esperances per a reaccionar fins al resultat final de 1 -6. Poc després el nostre jove Cadet ha perdut davant un Hostalets de Pierola que ha jugat bé el paper físic i ha aconseguit una gran golejada, fins a 16-0.

Ja a la tarda, el Benjamí A es desplaçava a Cornellà, de on ha aconseguit treure els tres punts amb un resultat final de 2 – 4. Una victòria merescuda en un partit que va tenir més complicacions de les necessàries, però va acabar ben resolt en els darrers quarts.

Pel que fa als partits de Diumenge, pel matí hem tingut a casa al Prebenjamí, que ha guanyat a l’Anoia per 6-4 en un partit molt disputat i igualat on la eficàcia davant la porteria i la contundència defensiva han estat qui han decidit el resultat.

Finalment, la jornada l’ha tancat l’equip Amateur Femení a casa ,que s’ha estrenat en competició després de que se suspengués el partit de la primera jornada, patint una desafortunada derrota contra el St.Pere Nord per 1-2.