Inici Bàsquet Contundent victòria del CE Escolapis contra el CB Esparreguera (66-24)

Contundent victòria del CE Escolapis contra el CB Esparreguera (66-24)

CINC INICIAL: Clara P. (13), Marina P. (2), Tamara C., Berta G. (8), Neus T. (15). TAMBÉ: Elena L. (13), Aura F. (11), i Júlia B.

Les juniors del CE Escolapis van aconseguir la seva 9a victòria de la temporada, amb una amplia victòria contra el CB Esparreguera, i es col·loquen 3es provisionalment a la classificació.

Les igualadines van sortir molt més concentrades que en anteriors partits i de seguida van aconseguir un parcial 6-0 que les va distanciar al marcador. Malgrat el parcial,  durant els 5 minuts finals el partit va semblar més travat, i malgrat l’Esparreguera no aconseguia anotar, les locals ho van deixar de fer amb moltes dificultats per trencar la tancada defensa visitant. Al final del primer quart el resultat era de 10 a 2.

El segon quart va seguir amb la mateixa tònica, i malgrat una primera cistella de les d’Esparreguera, un nou parcial de 8-0 va acabar de trencar el partit. Les d’Igualada, sortien molt ràpid al contraatac i només van aturar el seu encert quan les visitants van decidir aplicar una defensa zonal. Dos triples al final del període van deixar el partit a la mitja part amb 28 a 9.

Al tornar del descans, l’encert anotador local es va multiplicar. L’Esparreguera va acusar jugar tot el partit amb únicament 7 jugadores, i es de l’Anoia contraatacaven cada cop, castigant físicament les visitants. A més hi cal sumar un gran encert des de la línia de tir lliure, una cosa pendent d’anteriors partits. Al final del període el resultat ja era 48 a 17.

A l’últim quart les locals van mantenir la regularitat dels períodes anteriors. Tot i que l’encert des de la línia de tir lliure va ser inferior, el treball en atac va seguir sent excel·lent, deixant el  resultat final en 66 a 24.

Bon partit de les d’Igualada que van anar de menys a mes, sense deixar-se sorprendre a l’inici com havia passat en anteriors partits, i van mantenir la intensitat fins al final. El proper partit, Diumenge 1 a les 17:00h a la pista del CE Gelida.