Inici Bàsquet Contundent triomf d’un Physic CB Igualada que jugarà la fase d’ascens a...

Contundent triomf d’un Physic CB Igualada que jugarà la fase d’ascens a Lliga EBA (85-66)

Últim partit de lliga a casa del Physic CB Igualada A, on havia de buscar la victòria per poder seguir lluitant per una posició en l’accés a fases d’ascens.

[Img #22060]El primer quart del partit, ha començat amb un Igualada molt posat en atac, fent un parcial de 7-0. Després d’aquest parcial, un intercanvi de bàsquets apropava a l’equip visitant en el marcador. Finalment el resultat del primer quart era de 19-16.

En el segon quart, també ha començat igualat, fins al minut quatre, on un parcial de 6-0 col·locava als igualadins 8 punts per sobre del rival. Un SESE A, una mica apagat en atac, posava les coses fàcils als blaus per poder augmentar la ventatge. Finalment el resultat del parcial era de 21-13, posant l’electrònic 40-29 a la mitja part.

A la represa del partit, els jugadors de Raül Caballero col·locaven un nou parcial de 9-0 a l’inici. Amb una intensitat defensiva molt bona, evitant els bàsquets de contraatac de l’altre equip, i robant pilotes pel seu atac, el Physic CB Igualada A aconseguia el millor parcial del partit. El resultat del tercer quart era de 26-15, que feia un total de 66-44 al marcador.

En l’últim quart, l’equip local es relaxava en defensa i atac, cosa que aprofitava el SESE A per retallar l’avantatge, amb parcials de 0-7. Una rápida reacció de l’equip blau feia tornar a posar-se amb una clara ventatge al marcador. Un últim parcial de 8-0 tancava el gran partit dels igualadins.Finalment el matx va acabar amb un resultat de Physic CB Igualada A 85 – SESE A 66.

La semana vinent el Physic CB Igualada A, s’enfrontarà contra el CB Grup Barna A, últim partit de lliga.

Physic CB Igualada (85): Q. Padrós (2), R. Riu (8), E. Burgès (2), M. Moliner (2), J. Torres (14), C. Fons (18), A. Gual (6), A. Roca (4), M. Padrós (3), G. Vilaginés (-), E. Tejero (23), M. Benito (3).

SESE (66): A. López (11), R. Díaz (8), M. Verdaguer (2), O. Cámara (4), E. Roldós (2), A. Andrés (9), J. Galvé (13), G. Andreu (7), F. Gómez (8), I. Gómez (-), M. Bachot (-), I. Aranda (2).

Parcials: 19-16, 21-13 (40-29), 26-15 (66-44), 19-22 (85-66).

Àrbitres: J. Perea, G. Villaró