Inici Bàsquet Contundent derrota del sènior masculí del Bàsquet Vilanova

Contundent derrota del sènior masculí del Bàsquet Vilanova

[Img #5570]Nova jornada per als equips del VDC BÀSQUET CLUB ENDAVANT, amb una victòria i dues derrotes.

Dissabte l’equip sènior masculí va perdre davant el SANT JOSEP OBRER líder de la classificació per 130 a 48.  Res a dir del resultat davant d’un equip molt superior en tots els apartats del joc. Altra cosa es el comportament totalment antiesportiu dels jugadors d’aquest equip, que aprofitan-se de la permisivitat arbitral van repartir empentas, cops de colze i garrotades durant tot el partit. Son els líders, però evidenment no son un [Img #5571]exemple a seguir. La violència i la coacció sembla ser que els hi dona bons resultats.

Van jugar Fernando Leno (13), Víctor Ajenjo (6), Oscar Borrega (6), Carlos López (1), Carles Llop, Stalin Rodríguez (7), Albert Vilalta (13) i Adrià Díaz (2).

El mateix dissabte l’equip sènior femeni  va guanyar al A.E. L’ESQUITX per 38 a 63, en un molt bon partit de les jugadores vilanovines. Les noies van sortir molt concentrades i practicament al primer quart van deixar el partit decidit amb un parcial de 9 a 24. Sense baixar el rendiment van continuar ampliant el marcador guanyant tots els parcials per arribar al tanteig final ja indicat. Amb aquesta victòria es situan al sisé lloc de la classificació i amb possibilitats de guanyar algun lloc més a les properes setmanes.

Van jugar Carme Vidal (3), Clàudia Oller (5), Cèlia Conill (23), Soraya Hurtado (8), Alexandra Vives (7), Montse Bertràn (7) i Alba Bautista (10).

L’equip júnior va jugar amb el ASFE SANT FRUITOS. Degut al viatge de fí de curs de la majoria dels jugadors júniors, van viatjar amb 2 júniors i 4 cadets. Al segon quart els 2 júniors van tenir problemes físics i finalment l’entrenador amb el vist i plau de l’arbitre i de l’equip rival va retirar l’equip del partit. Supossem que ens donaran el partit per perdut per 2-0.