Inici Bàsquet Contundent derrota del sènior femení del Bàsquet Igualada

Contundent derrota del sènior femení del Bàsquet Igualada

[Img #10672]Parcials: 13-30, 12-16 (25-46), 17-18 (42-64), 6-19 (48-83).

Àrbitres: R. Jerez i J. Oliver

Van jugar pel CBI: M. Quintana (5), A.C.Martínez (4), N.Minguet (6), L.Icart (8), X.Freixas (2) -cinc inicial- C.Carner (10), V.Júlvez (4), M.Pujol (2), A.Acevedo, P. Català (7).

Derrota molt clara la que patir el Depimés CB Igualada A davant d’un gran rival que va dominar clarament el partit a partir ja de l’equador del primer quart. Les visitants van realitzar un molt bon partit, i tot i que les locals van intentar-ho en tot moment, no van trobar el ritme de partit ni es van trobar còmodes, i el resultat final així ho reflecteix.

Els primers cinc minuts de partit van començar amb un intercanvi de cistelles, però a partir d’aquell moment les visitants van apoderar-se del partit, i amb tres triples i dominant el joc interior, van aconseguir un parcial de 4 [Img #10673]a 19 en la segona meitat del període.

En el segon període la tònica va seguir molt similar. Tot i que les igualadines van frenar per moments el gran encert ofensiu de les de Sant Adrià del Besòs, això no va ser suficient i les visitants es van tornar a emportar el parcial d’aquest segon quart (12-16). Al descans, 25 a 46.

A la represa, les igualadines van sortir una mica millor, aconseguint cistelles en tirs de mitja i llarga distància (2 triples), i augmentant també la intensitat en defensa. En aquest aspecte però, la intensitat de les locals va ser molt més castigada que la de les visitants (27 faltes comeses per les del CBI i 15 per les del Barcelonès). Parcial de 17 a 18 en aquest quart.

En l’últim quart la superioritat de les visitants va ser total, unes igualadines molt castigades per les faltes van baixar una mica els braços, i les de Sant Adrià que seguien molt posades en el partit, van aconseguir guanyar el [Img #10674]període 6 a 19 per arribar al final dels 40 minuts amb el resultat clar i merescuda victòria de les visitants (48 a 83).

El Depimés CB Igualada A visita Girona el proper dissabte 2 de novembre, per enfrontar-se al Geieg «A» a partir de les 20h. Les anoienques, que ara porten 5 victòries i 2 derrotes, voldran sumar una victòria per refer-se d’aquesta dura derrota davant d’un rival i una pista difícils.