Inici Bàsquet Contundent derrota de l’Escola Pia contra el BF Castelldefels (61-31)

Contundent derrota de l’Escola Pia contra el BF Castelldefels (61-31)

CINC INICIAL: C. Puig (5), C. Guillamón (6), J. Ramia (2), B. Colell. (5), B. Gracia (2) TAMBÉ: A. Ferrer (4),  E. López (3), L. Molero, B. Llorca (2)

Parcials: 21-6/33-13/48-25/61-31

Derrota de l’Escola Pia a casa d’un dels liders, el BF Castelldefels, que va ser superior en tot el partit en el qual les igualadines van estar fora en els 40 minuts.

Les locals van sortir molt ficades al partit i de seguida van aconseguir obrir escletxa al marcador (14 a 2 al minut 5). L’Escola Pia, totalment desconegut va pagar cara la seva passivitat defensiva i la manca d’idees en atac, mentre que el BF Castelldefels, molt seriós i concentrat en ambdós àmbits aconseguia anotar amb molta facilitat. Al final del primer quart, el marcador ja era de 21 a 6.

Al segon quart, les alternatives defensives igualadines van aconseguir aturar el poder atacant de les del Baix Llobregat, però en atac seguien molt travades, sense idees, i nomès anotaven en jugades puntuals. En defensa, tot i la millora, les de Castelldefels anotaven a mitja distància, i a la mitja part el resultat era de 33 a 13.

A la represa va semblar que les d’Igualada aconseguien reaccionar i van aconseguir equilibrar el parcial. Les alternatives seguien sent la millor arma defensiva, però el rebot defensiu, nul en tot el partit, va propiciar que el Castelldefels tingues més oportunitats per anotar que l’Escola Pia. Al final del període 48 a 25,

A l’últim quart, amb els ànims molt ajustats, les d’Igualada van acabar de abaixar els braços. Sense joc i de nou amb molta passivitat defensiva van acabar abaixant els braços, i les de Castelldefels van dominar a plaer. Al final 61-31 en un camp que es manté com el més difícil per les igualadines.

La setmana que ve tindran de nou un dur partit: rebran el co-lider de la categoria el Bosco Horta a les 12:30 al Pavelló de l’Escola Pia.