Inici Societat Continuen les xerrades de la Setmana de la Solidaritat de Montbui

Continuen les xerrades de la Setmana de la Solidaritat de Montbui

COMPARTIR

Fins el 8 de febrer s’estan celebrant els actes de la 5a Setmana de la Solidaritat. Enguany les activitats estan molt centrades a difondre temes importants que afecten a les relacions de poder internacional, la pobresa i la necessitat de la Cooperació Internacional.

[Img #4213]La primera d’aquestes xerrades va tenir lloc dimecres passat a l’Ateneu Cultural i Recreatiu. El llicenciat en història i docent investigador de la UOC Marc Gil Garrusta va parlar sobre “Relacions de poder internacional i pobresa: una aproximació a les causes”. Gil va parlar sobre el context de les relacions internacionals en el nou ordre mundial, marcat per la multipolarització després de la “Guerra Freda”. El ponent va explicar que “contràriament al que es pensava que després de l’enfrontament capitalisme-comunisme entraríem en una fase d’homogeneització, a l’hora de la veritat hem vist que s’ha tendit a la complexitat i a nous conflictes”. Marc Gil també va repassar diferents conflictes bèl•lics que s’han viscut durant els darrers anys.

Aquest dimecres, segona xerrada

Aquest dimecres 30 de gener a les 7 de la tarda tindrà lloc la segona xerrada de la Setmana de la Solidaritat. Novament en Marc Gil parlarà sobre els conflictes internacionals i sobre el paper de les institucions internacionals per gestionar les relacions de poder. L’acte tindrà lloc al Centre de Serveis del Nucli Antic.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*