Inici Futbol Continua la mala ratxa del Futbol Sala Montbui

Continua la mala ratxa del Futbol Sala Montbui

El FS Montbui suma amb aquesta la setena derrota consecutiva, al llarg de la segona volta del campionat només ha sigut capaç d’aconseguir una victòria.

El partit va començar amb molt de respecte per part dels dos equips, els locals pressionarien la sortida de pilota durant els primers minuts, mentre que els visitants esperarien a la seva mitja pista per sortir al contraatac. Els minuts passaven i les ocasions més clares per obrir el marcador arribaven amb jugades a pilota aturada, però les bones intervencions dels dos porters impedien que el resultat canviés. Els montbuiencs és carregarien amb les cinc faltes poc abans del descans i una falta xiulada per l’àrbitre a mitja pista, molt rigorosa, concediria als de Collbató un llançament des de 10 metres en l’últim minut de la primera meitat, que els permetia marxar als vestidors amb avantatge 0-1.

La segona meitat va començar amb els locals molt mentalitzats en capgirar el resultat, i ja en la primera ocasió que van disposar, un llançament de falta, David aconseguia enganyar a la defensa i al porter rival i amb un fort xut aconseguia l’empat 1 a 1. Amb aquest gol els grocs van agafar força, i tres minuts més tard, provocarien una altra falta prop de l’àrea, i en una gran jugada d’estratègia de l’equip, Carlos aconseguia capgirar el marcador 2 a 1. Però duraria ben poc l’alegria als de Montbui, que veien com dos minuts més tard, el mateix Carlos cometia un clar penal que els del baix llobregat van aprofitar per tornar a posar la igualada 2-2 en el marcador. Quedaven molt minuts per jugar i els de l’Anoia ho intentaven amb insistència, fins que una gran jugada d’equip permetia rebre a Alberto una pilota, i aquest encararia al porter visitant per batre’l per sota, i avançar un cop més als montbuiencs 3 a 2. A partir d’aquest gol, arribarien els minuts fatídics per al FS Montbui, una jugada de mala fortuna, un xut des de la banda sense aparent perill d’un jugador visitant, tocaria a la cama de David i aquest descol•locava al porter Rubén, i entre tots dos veien com la pilota entraria a la porteria sense poder evitar-ho i tornant-se a posar l’empat 3-3 en el lluminòs de Montaqua. Els final del partit s’apropava i tot semblava que acabaria en empat, però una pèrdua de pilota d’un jugadori, essent l’últim, va permetre als rivals encarar tot sols a Rubén i aquests aprofitarien per sentenciar i  deixar el marcador 3-4 a falta de 30 segons per a la fi del partit. Aquest últims segons els montbuiencs ho van intentar amb porter jugador, però després del gerro d’aigua freda que els hi havia caigut, sense cap tipus de perill sobre la porteria visitant.

Alineació: Rubén, David, Toni, Alberto(1), Javi –cinc inicial- Crisitan, Asensi, Jose, Sergi, Carlos (1) i Alejandro.

Amb aquest resultat el FS Montbui continua a la desena posició de la taula classificatòria amb 22 punts.