Inici Cultura Contes i música a la Ludoteca del Mercat de la Masuca

Contes i música a la Ludoteca del Mercat de la Masuca

COMPARTIR

[Img #5735]Ludoteca del Mercat de la Masuca ha programat per aquestes properes setmanes un seguit d’activitats per a tots els nens i nenes que s’acostin al Masuca. Hi haurà concursos, lectures de contes i actuacions musicals fins a finals d’abril.

El 30 de març i el 27 d’abril, hi hauran diverses recitacions de contes populars per als més petits del Mercat (d’11.30h a 12.30h), mentre que el 6 i 13 d’abril hi hauran actuacions musicals. La primera d’aquestes sessions musicals estarà protagonitzada pel grup Drum&Keys, que oferiran improvisacions que passen pel Jazz, el Blues, el Rock modern i clàssic. Serà a partir de les 11.30 i fins a 12.30h.

A més, per Sant Jordi s’ha programat un altre concurs, aquest de dibuix. Hi haurà tres categories i premis per a cadascun dels guanyadors. Hi podran participar nens i nenes de 3 a 10 anys.

El servei de la Ludoteca és una iniciativa de la Fundació Atlas amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca. 

Aquest dissabte, animació i contes infantils al Mercat de la Masuca

Aquest cap de setmana el Mercat de la Masuca acollirà dues noves activitats per als més petits de la Masuca. Per una banda hi haurà un taller amb pintura i animació infantil i, per l’altre, la Ludoteca del Mercat explicarà contes musicals. Dues activitats són complementàries per a que els més petits de la Masuca s’ho passi molt bé.

La primera d’aquestes accions està organitzada per Gallardo Events i l’Associació de Botiguers de la Masuca i consta d’un taller de pintura per als més petits amb animació infantil. Es farà a l’interior de la Masuca aquest dissabte, d’11 del matí a 13 del migdia.

La segona activitat es farà el mateix dissabte a la Ludoteca de la Masuca i dins de la programació d’aquests propers mesos que hem esmentat. La Ludoteca, el servei de la Fundació Sociocultural Atlas amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, acollirà una sessió de contes musicals de 11.30h a 12.30h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*