Inici Societat Els consultoris locals La Llacuna i Jorba recuperen l’activitat assistencial

Els consultoris locals La Llacuna i Jorba recuperen l’activitat assistencial

COMPARTIR

Els consultoris locals de La Llacuna i Jorba recuperaran progressivament la seva activitat a partir d’aquest dilluns, 15 de juny. El consultori de La Llacuna obrirà cada dilluns al matí per a les poblacions de La Llacuna, Rofes, Miralles i Orpí. Pel que fa al de Jorba, ho farà els dijous al matí per a la ciutadania de Sant Martí de Tous, Clariana, Bellprat, Jorba, Sant Genís, l’Espelt, Copons, Montmaneu, Argençola, Rubió i Veciana.

Per poder gestionar les demandes de la ciutadania, abans de desplaçar-s’hi cal trucar-hi o bé contactar-hi a través de l’eConsulta, o de l’opció “Com et podem ajudar, contacteu amb mi” de la pàgina web de programació de visites, amb l’objectiu de concretar els detalls de la visita. El telèfon de contacte per gestionar les visites és el 93 808 65 00, que correspon al Consultori Local La Pobla de Claramunt. Les persones usuàries de la resta de municipis de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) Anoia Rural, durant la setmana, es podran adreçar al telèfon del consultori de La Pobla de Claramunt per fer-hi consultes, de 8 a 20 h de dilluns a divendres.

Fora de l’horari habitual, el CUAP Anoia, instal·lat al CAP Anoia (davant de l’estació de tren), donarà cobertura a la població de l’Àrea Bàsica de Salut Anoia Rural per a aquelles visites presencials no resoltes per via telefònica o eConsulta/videoconsulta de dilluns a divendres de 20 a 8 h i els dissabtes, diumenges i festius, les 24 hores del dia. El telèfon de contacte és el 93 805 35 00.

Evitar els desplaçaments als CAP

Amb la voluntat d’evitar els desplaçaments innecessaris als centres d’atenció primària, en el moment actual es fa una crida a utilitzar el telèfon, l’opció Com et podem ajudar, contacteu amb mi del web de programació de visites, o la consulta virtual. Els professionals de l’ICS a la Catalunya Central recorden la importància de donar-se d’alta a l’aplicació La Meva Salut, per tenir accés a totes les dades i a les consultes en línia (l’eConsulta i la videoconsulta).

En cas que els professionals recomanin una atenció presencial es recordaran a la ciutadania les indicacions següents: l’ús de la mascareta és obligatori; els acompanyants només es permeten en casos imprescindibles; cal arribar a l’hora de la visita indicada, no abans; cal seguir la senyalització i les indicacions dels professionals, cal rentar-se les mans sovint i respectar la distància de seguretat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*