Inici Societat El consultori mèdic de Vallbona d’Anoia, tancat fins el mes de setembre

El consultori mèdic de Vallbona d’Anoia, tancat fins el mes de setembre

COMPARTIR

L’Institut Català de la Salut (ICS) continuarà centralitzant el personal sanitari als centres d’atenció primària i mantindrà tancats els consultoris d’altres municipis, com el consultori local de Vallbona d’Anoia, fins el setembre. Així ho han fet saber a l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia la directora de l’àrea central de CatSalut Teresa Sabater i la responsable de l’ICS Anoia Carme Riera en una reunió mantinguda el passat 19 de juny amb l’alcaldessa Meritxell Baqué, el regidor de Sanitat Roc Farreras i el regidor d’ERC Carles Vila.

Des de l’inici de l’estat de l’alarma a causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19, el consultori mèdic de Vallbona és tancat per la centralització dels recursos. La continuació d’aquesta concentració durant l’estiu servirà per permetre que disminueixi el volum de feina als centres sanitaris i perquè el personal faci vacances, davant la possibilitat que tingui lloc un rebrot de la pandèmia de COVID-19 durant la tardor.

A principis d’abril l’ICS va tancar 462 consultoris locals de Catalunya, un 75 per cent del total. Molts d’aquests centres van continuar fent tasques assistencials com visites per telèfon, e-consultes o seguiment de malalts crònics.

FER UN COMENTARI

*