Inici Societat El consultori mèdic del Bruc no obrirà fins el mes de setembre

El consultori mèdic del Bruc no obrirà fins el mes de setembre

COMPARTIR

La Consellera de Salut, la igualadina Alba Vergés, s’ha reunit amb l’alcaldessa del Bruc, Bàrbara Ortuño, per posar en comú amb quina previsió està treballant el Departament per tal de reobrir els consultoris locals. En aquest sentit Vergés ha anunciat que Salut té previst reobrir el consultori del Bruc el proper mes de setembre, tot i estar “atents” en el cas que hi hagués un nou rebrot i les “conseqüències” d’aquest nou episodi. Al llarg de les darreres setmanes han obert els consultoris locals de Jorba i la Llacuna, així com els CAPs de la Conca d’Òdena, que han anat recuperant l’activitat habitual.

L’alcaldessa del Bruc, Bàrbara Ortuño, també ha anunciat que “s’ampliarà el consultori del municipi” ja que l’ajuntament “cedirà i prepararà una nova sala per augmentar la seguretat i el confort del consultori, plenament adaptat i preparat davant les noves condicions provocades per la COVID-19”.

La Consellera ha agraït “l’esforç” que han fet tots els ciutadans i ciutadanes arran de la crisi del coronavirus així com a tots els professionals sanitaris i ha assegurat que “la situació excepcional que hem viscut de pandèmia mundial ens han fet reorganitzar temporalment el sistema d’atenció sanitària i això ha requerit l’esforç de molts i moltes professionals sanitaris”. En aquest sentit Vergés ha explicat que “els bruquetans i bruquetanes són atesos al CAP d’Esparreguera i també amb atenció domiciliària qui ho requereix” per tal de garantir “una correcte atenció sanitària al municipi”.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*