Inici Destacats La consellera Meritxell Serret inaugurarà la segona Agro Alta Segarra

La consellera Meritxell Serret inaugurarà la segona Agro Alta Segarra

COMPARTIR

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret i Aleu, inaugurarà la 2a fira Agro Alta Segarra que se celebrarà divendres 1 i dissabte 2 de setembre, dins dels actes de la Festa Major de Calaf 2017.

Durant la inauguració, podrà gaudir de la fira agrària de l’Alta Segarra i de l’inici de les Jornades de conreu extensiu d’hivern organitzades pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP). En aquestes jornades, es tractaran dos temes que susciten fort interès entre els productors del sector dels conreus extensius d’hivern. Un està vinculat a possibles alternatives que facilitin el compliment de les exigències del pagament verd de la Declaració Única N i l’altre sobre el comportament de l’assegurança agrària davant de les excepcionals condicions climatològiques d’enguany.

La jornada és gratuïta però caldrà inscriure’s prèviament a l’Oficina comarcal del Departament a l’Anoia, trucant al telèfon 93 803 19 85 o bé a l’adreça electrònica anoia.dar@gencat.cat.

També es poder realitzar les inscripcions de manera gratuïta a través del servei de preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt. La jornada començarà a les 9.30 del matí i s’allargarà fins a les 13.30 h del migdia.

FER UN COMENTARI

*