Inici Societat El conseller de Salut inaugura el nou CAP de Piera

El conseller de Salut inaugura el nou CAP de Piera

COMPARTIR

L’any 2000, el personal del CAP de Piera va posar sobra la taula per primer cop les mancances d’espai de l’antic equipament. Després de més d’una dècada, prop de dos anys d’obres i tres milions d’euros d’inversió, el passat estiu obria portes el nou CAP de Piera, que presta servei a una població de 17.000 persones.

Farmacia-Massana_Banner_BLEl centre, de 1.760 m2, disposa de 6 consultes de medicina general, 6 d’infermeria, 3 de pediatria, 3 d’infermeria de pediatria, 2 d’odontologia, 6 polivalents i una àrea d’atenció continuada, entre d’altres dependències.

comin piera 2El conseller de Salut, Antoni Comín, ha presidit aquest dijous l’acte inaugural del centre. Comín va assegurar que el de Piera “és un dels millors ambulatoris del país” i va aprofitar per reivindicar que “una de les claus de l’èxit del nostre model de salut és la primària”. El conseller va reconèixer que cal adaptar l’atenció primària als reptes que suposen aspectes com l’envelliment de la població i, en el cas concret de Piera, l’atenció a aquests col·lectius que viuen en urbanitzacions.

El conseller va tenir també un record per a Muriel Casals, un any després de la seva mort. La darrera visita de Comín a Piera va ser acompanyant a Casals en un acte electoral de Junts pel Sí. “Ella tenia un somni, que era fer un país lliure i just i la inauguració d’avui encarna en certa manera aquests valors, perquè demostra que estem fent un país de qualitat i que garanteix els drets de la gent”, ha destacat el conseller.

Un heliport aquest 2017

L’edifici comptarà amb un heliport al llarg d’aquest 2017, segons va explicar l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, que també reclama al Departament de Salut que es pugui incorporar el servei de radiologia a l’oferta del centre. Jordi Madrid ha agraït la tasca als govern municipals precedents, que han fet possible complir “un somni de la vila”. Com a mostra d’aquesta continuïtat en la demanda del nou CAP, han assistit a l’acte inaugural els anteriors alcaldes: Jaume S. Guixà i Fina Altarriba.

El conseller de Salut, amb l'alcalde Jordi Madrid i els seus predecessors Jaume S. Guixà i Fina Altarriba.
El conseller de Salut, amb l’alcalde Jordi Madrid i els seus predecessors Jaume S. Guixà i Fina Altarriba.

FER UN COMENTARI

*