Inici Destacats El Conseller Jordi Puigneró visita el Parcmotor de Castellolí

El Conseller Jordi Puigneró visita el Parcmotor de Castellolí

COMPARTIR

El Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública Jordi Puigneró ha visitat aquest dimecres el municipi de Castellolí acompanyat pel secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital David Ferra. L’alcalde Joan Serra els ha rebut al circuit Parcmotor de Castellolí on han pogut conèixer de primera mà el projecte tecnològic i la inversió que l’empresa Cellnex Telecom està implementant a l’equipament.

Els responsables del circuit han mostrat al Conseller Puigneró el centre de control així com diverses torres de comunicacions que ben aviat convertiran el circuit Parcmotor en un referent de connectivitat del motor.

Després de la visita al Parcmotor, el Conseller s’ha desplaçat fins a l’Ajuntament de Castellolí on, després de signar el llibre d’honor, ha tingut lloc una reunió de treball al voltant del projecte Anoia Connected Car, un ambiciós projecte per crear al territori un ecosistema per a vehicles connectats i autònoms.

La visita del Conseller Puigneró a Castellolí arriba poques setmanes després de dos anuncis molt positius per al municipi: la instal·lació de l’empresa de congelats FRIME al sector industrial de Can Parera, i l’arribada de l’empresa catalana d’automoció Doga Parts al mateix polígon, dues inversions que, sumades a l’ambiciós projecte de Cellnex Telecom al circuit Parcmotor, suposen un rellançament del municipi que ja s’ha convertit en un referent del sector del motor arreu del país.

FER UN COMENTARI

*