Inici Destacats El conseller d’Ensenyament Josep Bargalló visita Calaf

El conseller d’Ensenyament Josep Bargalló visita Calaf

COMPARTIR

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, va visitar el divendres passat Calaf per mantenir una trobada amb el seu alcalde, Jordi Badia, i les regidores d’Educació, Bet Miquel, i d’Economia, Montse Mases.

A la reunió han tractat diversos temes referents a les necessitats dels diferents centres educatius del municipi com són l’Institut Alexandre de Riquer, l’Escola Alta Segarra i l’Escola de Música Municipal.

A la reunió també hi han participat Alba Camps, delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central i Dolors Collell, directora dels Serveis Territorials d’Educació a la Catalunya Central.

En acabar, el conseller d’Educació ha visitat l’Institut Alexandre de Riquer on ha estat rebut per Alexandre Recasens, director del centre, i altres membres de l’equip directiu.

D’altra banda, també ha aprofitat per saludar la directora de l’Escola Alta Segarra, Rosa Maria Caballol, amb qui ha convingut trobar-se pròximament.

En acabar, Josep Bargalló s’ha desplaçat a Manresa on ha fet la cloenda de la Universitat Catalana d’Estiu que s’ha celebrat aquesta setmana.

FER UN COMENTARI

*