Inici Societat El Consell Social de la Universitat de Lleida es reuneix per primer...

El Consell Social de la Universitat de Lleida es reuneix per primer cop al Campus Igualada-UdL

COMPARTIR

El Campus Universitari Igualada-UdL ha acollit aquest mes de desembre per primer cop la reunió del Consell Social de la Universitat de Lleida (UdL), una trobada que té l’objectiu de ratificar els acords del Consell de Govern, entre els que destaca el pressupost de la institució per al 2019.

En aquesta ocasió, aquesta reunió ha tingut lloc de manera excepcional a la capital de l’Anoia, amb la voluntat de que els membres del Consell Social de la UdL puguin conèixer el Campus i estrènyer el vincle entre aquest òrgan de participació social a la Universitat i el campus igualadí de la UdL. D’aquesta manera, abans de reunir-se, els membres del Consell Social han fet una visita a les instal·lacions del Campus.

El Consell Social de la UdL és l’òrgan que vehicula la participació de la societat a la universitat i que reforça els vincles entre aquesta, la societat civil i el teixit productiu. Actualment està presidit per l’empresari Delfí Robinat, i format per un total de 19 membres que representen diferents sectors de la societat catalana, com ara el Parlament de Catalunya, que compta amb dos representants; les organitzacions sindicals i empresarials, els ens locals o l’antic alumnat, així com representants del Consell de Govern de la Universitat, els convidats permanents i la Secretària del Consell.

El setembre de 2018, la Universitat de Lleida va assumir la gestió íntegra del Campus Universitari d’Igualada, tant a nivell de docència com d’investigació i transferència del coneixement.

FER UN COMENTARI

*