Inici Gent Consell Expert: No t’oblidis dels genolls, els braços i els colzes

Consell Expert: No t’oblidis dels genolls, els braços i els colzes

COMPARTIR

Hi ha zones específiques del cos que acostumem a oblidar en les rutines de bellesa. Parlo dels braços, els colzes i els genolls, que mostren de forma evident els signes de l’envelliment. Igual que passa al coll o a l’escot, la pell dels colzes i els genolls és més fina, té poca densitat de col·lagen i de glàndules sebàcies. Això es tradueix en pèrdua de fermesa, aparició d’arrugues i hiperqueratosi o excés de pell seca. En el cas dels genolls i dels braços, a més, pot aparèixer també acumulació de greix localitzat i cel·lulitis.

La hidratació de la pell amb cremes és fonamental per conservar-la jove més temps, i això inclou els colzes, els braços i els genolls. També és important, sobretot a l’estiu, la protecció solar en aquestes zones, sense passar per alt un estil de vida saludable que inclogui una alimentació rica en fruites i verdures. Si a més, combinem la nostra dieta amb nutricosmètics específics que ens donin un plus extra de col·lagen, aconseguirem renovar les cèl·lules de la nostra pell d’una manera senzilla i natural

Per lluitar contra la flacciditat d’aquestes zones comptem amb diferents tecnologies. Els HIFU són ultrasons focalitzats que aconsegueixen penetrar a la capa més profunda de la pell, per reactivar el creixement natural de col·lagen. La conseqüència directa és l’estirament que millora la textura i el to de la pell de forma immediata. En el cas específic dels genolls, la radiofreqüència Venus Legacy, una tecnologia no invasiva per eliminar greix, reafirma la pell, redueix la cel·lulitis i la flacciditat i garanteix els millors resultats.

Més info al 93 805 49 67 i a silviagiralt.com

Un CONSELL EXPERT ofert per Sílvia Giralt, directora del centre Sílvia Giralt Clínica Antiaging & Estètica Avançada

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*