Inici Destacats El Consell Esportiu de l’Anoia presenta als ajuntaments de la comarca el...

El Consell Esportiu de l’Anoia presenta als ajuntaments de la comarca el nou Servei d’Atenció a les Entitats Esportives

COMPARTIR

La presidenta del Consell Esportiu de l’Anoia, Patrícia Illa, i el conseller d’Esports i Cultura del Consell Comarcal de l’Anoia, Rafel Galván, han presentat a alcaldes, regidors i tècnics d’esports de la comarca el nou Servei d’Atenció a les Entitats Esportives del Consell Esportiu de l’Anoia (SAEE), un servei gratuït al qual podran recórrer totes les entitats esportives i no esportives que desenvolupin programes esportius amb infants, joves, adults o persones grans.

Illa ha explicat que “el SAEE té la finalitat d’informar de l’actualitat i de les novetats del sector, de formar sobre temes relacionats amb el procés de regularització de les entitats esportives o de qualsevol altre àmbit de la gestió; és un servei que suposarà un salt qualitatiu molt important per les entitats de l’Anoia”. Galván, de la seva banda, ha demanat als responsables públics que facin d’altaveu per fer arribar aquest nou servei a les entitats, ja que aquest és un moment en què la gestió dels serveis esportius i socials de les entitats esportives ha canviat molt i és molt més complicada.

La jornada també ha comptat amb la ponència tècnica titulada “Els aspectes bàsics del procés de regularització de les entitats sense ànim de lucre i les responsabilitats que se’n deriven”, de la mà de Marcos Reinado, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (MBA), i de l’advocada Iolanda Latorre.

El servei SAEE, finançat en part pel Consell Comarcal de l’Anoia, comptarà amb l’assessorament dels professionals del Grup SESPAC, especialitzat en el disseny i gestió de serveis esportius i en el suport a entitats, federacions, consells esportius i ajuntaments.

L’horari d’atenció telefònica del servei, a través del número 676 621 829, és els dilluns i els dimecres, de 15:30 a 19:30h, i els dimarts i els dijous, de 10 a 14h. També s’hi pot contactar a través del correu electrònic saee@ceanoia.cat i comptarà amb una pàgina web, www.ceanoia.cat/saee, on es podrà consultar la informació d’actualitat.

FER UN COMENTARI

*