Inici Destacats El Consell Esportiu de l’Anoia ofereix suport esportiu als centres educatius

El Consell Esportiu de l’Anoia ofereix suport esportiu als centres educatius

COMPARTIR

El Consell Esportiu de l’Anoia presenta “Som Esport”, un programa d’impuls de monitoratge esportiu per potenciar les activitats esportives extraescolars als centres educatius de la comarca.

La presidenta del Consell Esportiu de l’Anoia i regidora d’esports de l’Ajuntament d’Igualada Patrícia Illa, explica que “Som Esport” neix per ajudar als centres educatius que han vist afectats la seva oferta d’activitats extraescolars per les restriccions de la COVID-19”.

En aquest sentit, el Consell Esportiu de l’Anoia ofereix monitoratge esportiu gratuït per poder desdoblar grups. El principal objectiu del programa és vetllar per les activitats esportives extraescolars i fomentar els beneficis de la seva pràctica en edat escolar.

El programa es portarà a terme durant els mesos de desembre 2020 i gener 2021. En cas que sigui possible tornar a la pràctica habitual, el projecte es reenfocarà cap a un altra línia, però sempre per donar suport a l’esport escolar.

Poden sol·licitar ajut amb monitoratge esportiu tots els centres educatius de la comarca de l’Anoia, tal i com explica Rafa Galvan, membre de l’equip directiu del Consell Esportiu, i també conseller d’esports del Consell Comarcal de l’Anoia, sempre que compleixin els següents requisits: ser un centre educatiu de la comarca de l’Anoia; formalitzar la inscripció al programa Jocs Esportiu de l’Anoia, i tenir degudament tramitada l’assegurança esportiva de tots els esportistes participants en l’activitat extraescolar. Cada centre educatiu pot demanar un màxim de 2 monitors/es esportives (en cas de necessitar més monitoratge és valorarà la situació del centre educatius).

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*