Inici Societat El Consell d’Infants de Vallbona d’Anoia comença a caminar

El Consell d’Infants de Vallbona d’Anoia comença a caminar

COMPARTIR

El passat dilluns dia 21 de novembre,  la sala Jaume Calveras va acollir l’acte de constitució del Consell d’Infants de Vallbona d’Anoia, un nou espai de participació, on els nens i les nenes poden exercir els seus drets civils com a ciutadans, en els temes que estan relacionats directament amb ells.

Hi van assistir, a més dels nens i nenes de 10 i 11 anys de Vallbona d’Anoia, les seves famílies, representants de l’escola Josep Masclans i regidors del consistori Vallbonenc

L’acte es va iniciar amb la participació de l’alcaldessa, Meritxell Baqué qui va remarcar la importància de donar veu als infants i obrir les portes de les institucions  a tots els ciutadans com una nova manera de participació ciutadana. Seguidament la tècnica de joventut va recordar els objectius, funcions i valors del Consell d’Infants i es va donar pas al lliurament dels diplomes que van reconèixer als 5 consellers escollits com a representants del consell d’infants i a tots els infants com a membres participants.

Va finalitzar l’acte un berenar que van compartir els infants, les seves famílies i els representats de l’escola i ajuntament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*