Inici Societat El Consell dels Infants d’Igualada ha inaugurat el parc que han dissenyat...

El Consell dels Infants d’Igualada ha inaugurat el parc que han dissenyat a Les Comes

COMPARTIR

Amb un acte organitzat totalment pel Consell dels Infants d’Igualada, aquest dissabte 15 de juny s’ha inaugurat el parc infantil que ha estat dissenyat pels propis infants a la zona de passeig de l’Avinguda Europa, entre els carrers d’Abat Oliba i d’Irlanda

Es tracta d’una nova zona infantil que sorgeix de la demanda del Consell dels Infants d’Igualada de disposar d’un espai públic pensat i dissenyat per ells. El disseny del parc s’ha fet a través d’un procés participatiu que va iniciar-se l’any passat. Un cop estudiats els parcs de la ciutat, les directrius dels consellers i conselleres van ser les de construir un espai on poder jugar i desenvolupar activitats lúdiques a l’aire lliure amb elements accessibles i diferents als d’altres parcs existents a Igualada.

Així doncs, aquest espai incorpora els elements d’oci escollits de forma consensuada pel Consell dels Infants com són: una tirolina, un saltador, un rocòdrom i uns gronxadors inclusius

El parc també compta amb un mural dissenyat pels alumnes de La Gaspar amb elements naturals que els consellers i conselleres han ajudat a enllestir. Un cop inaugurat el parc hi ha hagut un esmorzar per a tothom.

El Consell d’Infants d’Igualada està format per una trentena de Consellers i Conselleres representants de tots els Centres Educatius d’Igualada de Cicle Superior d’Educació Primària.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*