Inici Societat El Consell Comarcal de l’Anoia participa en un projecte europeu d’acollida de...

El Consell Comarcal de l’Anoia participa en un projecte europeu d’acollida de persones immigrades

COMPARTIR

El Consell Comarcal de l’Anoia participa en el projecte Welcome, finançat per la Unió Europea a través de fons Horitzó 2020 i que compta amb la implicació d’una desena de socis del Regne Unit, Alemanya, Grècia, Galícia i Catalunya. Està liderat per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i, a Catalunya, rebrà assessorament tècnic de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat i tindrà el suport dels Ajuntaments de Terrassa i Cambrils i del Consell Comarcal de l’Anoia.

La finalitat de la iniciativa és cercar solucions tecnològiques (aplicacions mòbils o altres eines virtuals immersives i de realitat augmentada), que puguin ajudar les persones immigrades, afavorint el seu procés d’acollida i d’inclusió al país. Les eines s’aplicaran en els àmbits de l’aprenentatge de la llengua, del coneixement de la societat catalana així com en la promoció de la seva inserció social i laboral.

El Servei de Primera Acollida del Departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania de l’ens comarcal, aportarà els coneixements adquirits en l’àmbit de les migracions al llarg de la seva trajectòria. Col·laborarà en les propostes de disseny i en la posada en funcionament al territori de les eines elaborades.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*