Inici Societat El Consell Comarcal de l’Anoia, un dels dos que assoleix el 100%...

El Consell Comarcal de l’Anoia, un dels dos que assoleix el 100% d’objectius en administració oberta

COMPARTIR

El Consell Comarcal de l’Anoia i el de la Conca de Barberà són els únics ens comarcals que han assolit el 100 per cent dels seus objectius marcats per al període 2007-2016 en implantació, difusió i ús de serveis d’administració electrònica i/o oberta, seguits dels de Ribera d’Ebre, Garrotxa i Urgell. L’Anoia és l’única comarca de més de 100.000 habitants que es troba entre aquests cinc primers llocs.

Per a aquest 2017, els objectius que es marquen els consells comarcals i el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) són incrementar les altes d’idCAT Mòbil, incrementar l’ús de l’eTRAM i l’eNOTUM i identificar els tràmits dels ajuntaments que es poden fer per Via Oberta; i la implantació de Portal de Transparència al 30% dels ens locals pendents i altres ens supramunicipals.

Fins ara els consells comarcals han actuat com a referent per als municipis en tasques de suport i emissió de certificats digitals, en la gestió d’altes a serveis de l’AOC, gestió d’incidències i promoció d’usos dels serveis, i objectius basats en l’assoliment de la implantació dels serveis als municipis i l’activitat realitzada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*