Inici Destacats El Consell Comarcal de l’Anoia busca candidats pel programa Joves en Pràctiques...

El Consell Comarcal de l’Anoia busca candidats pel programa Joves en Pràctiques 2021

COMPARTIR

El Consell Comarcal de l’Anoia cerca diferents perfils professionals per la convocatòria del programa de Joves en Pràctiques 2021, que lidera el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a través del programa d’Iniciativa d’Ocupació Juvenil, subvencionat pel Fons Social Europeu.

Aquest programa ofereix un contracte de pràctiques remunerades, per un període de sis mesos a jornada completa, i els perfils professionals que es busquen són Tècnic/a de suport a Intervenció, Tècnic/a de suport a projectes de Turisme i Comerç, Tècnic/a mig d’Informàtica i Administratiu/va. La consellera de Joventut, Feminisme i LGTBI, Carme González, destaca que “des del Consell Comarcal apostem fermament per la generació d’oportunitats per als i les joves de l’Anoia i, amb convocatòries com aquesta, els oferim l’oportunitat de créixer personalment i professionalment en un entorn laboral real”.

Els requisits de les persones joves per participar en aquesta edició del programa són: ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil; estar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional. Aquelles que hagin participat en el Programa a la convocatòria de l’exercici 2019 i 2020, no ho podran fer en la convocatòria d’aquest any.

Les entrevistes i contractacions es duran a terme durant el present mes de setembre. Per a més informació, es pot consultar el web www.anoiajove.cat o contactar amb el Consell Comarcal, trucant al 93 805 15 85, extensió 2, o enviant un WhatsApp al 679 964 699.

FER UN COMENTARI

*