Inici Societat El Consell Comarcal inicia una ronda de visites als menjadors escolars que...

El Consell Comarcal inicia una ronda de visites als menjadors escolars que gestiona

COMPARTIR

L’àrea d’ensenyament del Consell Comarcal de l’Anoia entre altres serveis gestiona el servei de menjadors escolars de la comarca. En concret gestiona el de 23 centres educatius, 1.719 dels quals disposen de beca de menjador.

El servei de menjador escolar s’adjudica mitjançant un concurs/licitació públic a una empresa de càtering especialitzada en la gestió de col·lectivitats i menjadors escolars. Actualment és l’empresa Eurest (Escolarest) qui dur a terme aquest servei.

Aquesta setmana, el vicepresident tercer del Consell Comarcal i conseller de l’Àrea de Serveis Personals, Xavier Perez, acompanyat dels tècnics de l’àrea d’ensenyant, han iniciat un seguit de visites a alguns menjadors escolars. Acompanyats per la direcció dels centres es queden a dinar a cada centre escollit amb l’objectiu de constatar el funcionament i parlar de quines inquietuds i necessitats tenen mestres, alumnes i pares.

Els centres escollits són des de petits a grans menjadors, amb cuina in situ i transportats, de manera que es poden copsar les diferències a l’hora de gestionar-los.

FER UN COMENTARI

*