Inici Destacats El Consell Comarcal apropa els serveis d’Anoia Turisme als municipis

El Consell Comarcal apropa els serveis d’Anoia Turisme als municipis

COMPARTIR

El departament de promoció comarcal del Consell Comarcal de l’Anoia ha iniciat una ronda de visites amb els alcaldes dels municipis de la comarca, iniciant per aquells que s’han incorporat en aquesta darrera legislatura. L’objectiu és presentar-los l’ens Anoia Turisme i informar-los sobre els serveis i projectes amb els quals el Consell Comarcal els pot ajudar per a la seva promoció comarcal i turística.

Així, el passat dijous 4 d’abril, es va dur a terme una trobada amb l’alcaldessa dels Prats de Rei, Carla Casas i de Castellfollit de Riubregós, Lourdes Oliveras, als seus respectius municipis. Concretament, en aquests dues reunions, el Consell Comarcal ha posat en relleu el paper fonamental d’Anoia Turisme i els projectes que duu a terme, especialment el desenvolupament d’Anoia Terra de Castells, ja que els dos pobles disposen d’aquests tipus de fortaleses. A més, s’ha fet èmfasi en la importància del turisme local i s’ha establert un diàleg obert per conèixer els projectes municipals en aquest àmbit. També s’expliquen altres serveis de promoció econòmica i projectes com el Parc Agrari de la Conca d’Òdena, Anoia en Transició, l’estudi de comerç rural…,

El conseller de Turisme, Dani Gutiérrez, ha destacat: «Estem aquí per donar suport als municipis petits i posar-nos al seu servei. El Consell Comarcal està compromès a proporcionar ajuda i recursos en totes les àrees que puguin necessitar. És vital establir aquesta comunicació amb els nous equips de govern. Volem assegurar-nos que els municipis coneguin tot el suport i els recursos que tenen disponibles per impulsar el turisme i la promoció econòmica a la comarca»

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*