Inici Art Conferència sobre els Premis Anuària, lliurats dijous a la Fira Graphispag.Digital

Conferència sobre els Premis Anuària, lliurats dijous a la Fira Graphispag.Digital

COMPARTIR

[swf object]El passat dijous es van lliurar els Premis de disseny gràfic Anuaria -nascuts ara fa 20 anys a Igualada- en el marc de la Fira Graphispag.Digital celebrada la setmana passada al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Els premis són organitzats per Veredictas i el jurat està format per col·legis professionals, centres de disseny i associacions de dissenyadors, entre les quals està disseny=igualada. Aquests premis [Img #6486]reconeixen els millors treballs en l’àmbit de la publicitat en premsa, packaging, imatge corporativa o disseny de publicacions entre d’altres categories.


Conferència-Master class a l’Escola Gaspar Camps

El proper dijous 25 d´abril tindrà lloc a l´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps la Conferència-Master class sobre els Premis de disseny gràfic Anuària que s’havia de celebrar fa unes setmanes.

Els Premis de disseny gràfic ANUARIA celebren aquest any el XX Aniversari, i són possibles gràcies a la confiança que les principals associacions, col•legis professionals i centres de disseny dipositen any rere any en la convocatòria, i a la gran tasca de comunicació que les revistes oficials desenvolupen.

Es consideren els premis de tots els dissenyadors, des de la gran agència a l’estudi més petit i independent de qualsevol racó. Aquesta trajectòria ha portat als ANUARIA a ser els premis de disseny gràfic d’Espanya i de Portugal amb més suport del sector, la qual cosa els converteix en els de més difusió i en el referent de qualitat més reconegut dins de la professió.

Els Premis de disseny gràfic ANUARIA tenen el suport de tot el sector perquè representen des de la gran agència a l´estudi més petit i independent. Per això són el referent de qualitat més reconegut dins de la professió i tenen una gran difusió. Els dos dissenyadors igualadins oferiran una explicació raonada dels treballs premiats a la darrera convocatòria d´aquest prestigiós certamen.

[Img #6364]La conferència tindrà lloc el dijous 25 d´abril a 2/4 d’11 del matí, i l’entrada és lliure, prèvia inscripció via email a gasparcamps@gmail.com, Secretaria o al telèfon de l’escola d’art 938055262, ja que les places són limitades.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*