Inici General Conferència: 20 consells pràctics per una dieta sense gluten segura

Conferència: 20 consells pràctics per una dieta sense gluten segura

COMPARTIR

La sala de socis de l’Ateneu Igualadí acull aquest dissabte la conferència ‘Com evitar la contaminació encreuada en la cuina sense gluten’ 20 consells pràctics per una dieta segura, que serveix per inaugurar la delegació de l’Anoia de l’Associació Celíacs de Catalunya.

 

A càrrec de: Elena Mora , Departament Tècnic de l’Associació Celíacs de Catalunya.

 

És igual d’important per una persona celíaca conèixer quins són els aliments aptes per a dur una correcta dieta sense gluten, com evitar que aquests aliments es contaminin amb les restes de gluten que pugui haver-hi a superfícies, davantal o eines de treball, entre d’altres. L’Elena ens explicarà com seguir de forma fàcil i segura la nostra dieta, alhora que controlar el nostre entorn per evitar el que coneixem com a Contaminació Encreuada.

 

En acabar, oferiran als assistents un tast de productes sense gluten en el que serà un moment per intercanviar dubtes i experiències.

 

Inscripcions a: anoia@celiacscatalunya.org / 638 745 942 (Places limitades)

Amb la col·laboració: El rebost de la Cargolina i Ateneu Igualadí

Data: Dissabte 14 de novembre
Hora: a les 17.30 h
Lloc: a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí
Organitzador: Associació Celíacs de Catalunya

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*