Inici Teatre El concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, a punt pel veredicte

El concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, a punt pel veredicte

COMPARTIR

El passat dissabte es va posar el punt final a la 40a edició del Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera. Des que es va posar en marxa, al mes d’octubre, el certamen ha ofert a la ciutadania una desena d’obres de teatre, amb un bon nivell i amb predomini del gènere clàssic. La darrera va ser Lampedusa, d’Anders Lustgarten, que va representar dissabte la companyia Punt i Seguit Teatre de Terrassa, i que va servir per tancar la temporada.

Des de l’organització han fet una bona valoració del certamen, tant pel que fa a la qualitat de les obres, com pel nombre d’assistents que s’ha vist incrementat gràcies, principalment, a la reducció del preu de les entrades i els abonaments.

Els veredicte del jurat es donarà a conèixer en el transcurs d’un sopar d’amistat que es farà al Restaurant la Cantina el proper dissabte 21 de gener, a les 21.30 hores.

Coincidint amb la celebració del 40è aniversari es va inaugurar una exposició amb un ampli recull fotogràfic que il·lustra aquests anys de teatre a Piera i que ha agradat especialment a totes les companyies que han passat al llarg de la història del certamen pel Teatre Foment de Piera. Aquesta romandrà ubicada en aquest equipament de forma permanent.

D’altra banda, la comissió del Concurs de Teatre fa una crida a noves incorporacions per poder tirar endavant la propera edició del certamen i assegurar-ne la continuïtat. Les persones interessades a formar-ne part es poden posar en contacte amb la Maria Codina trucant al telèfon 93 776 21 43 o enviant un correu electrònic a l’adreça codinagomis@gmail.com.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*