Inici Destacats El Concurs de Teatre Amateur de Piera ja té premiats

El Concurs de Teatre Amateur de Piera ja té premiats

COMPARTIR

El passat dissabte es van lliurar els premis del 40è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, que enguany ha ofert 10 representacions teatrals al Teatre Foment de Piera.

Han estat deu representacions les que es van posar en escena durant la passada tardor, els dissabtes de l’1 d’octubre al 3 de desembre, al 40è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera. L’acte de cloenda del concurs, que es va dur a terme el passat dissabte 21 de gener al Restaurant La Cantina, va ser presentat per l’Àngels Isart i el Joan Vallès.

Enguany, el certamen ha celebrat un aniversari rodó, 40 anys de trajectòria, i en el transcurs del sopar es va voler retre homenatge a Jaume Viladoms, que enguany deixa la comissió organitzadora, i a Antoni Rosell, el fotògraf del concurs durant tots aquests anys.

Seguidament, reproduïm l’acta d’escrutini d’aquesta 40a edició del concurs.

Comissió organitzadora:
Jaume Viladoms, Maria Codina, Montserrat Roca, Isabel Sampere, Jaume Torres i Josep M Rosell.

Jurat qualificador:
Juame Viladoms, Margarita Soteras, Antoni Campos, Montserrat Bernabé, Assumpció Figueras, Pilar Nadal, Josepa Ribera, Àngel Quin, Joan Vallès

Els grups van rebre primer el premi en metàl·lic per la seva participació i tot seguit van recollir el trofeu que els distingia com a un dels tres millors en la seva categoria:

Votació popular:

1r premi.- PREMI ‘MEMORIAL RAMON MORA’: GRUP TEATRAL DE CAPELLADES, amb la representació d’EL MIRACLE D’ANNA SULLIVAN
2n premi.- ATREZZO (CRIC CRAC TEATRE) DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS amb la representació d’UN ESPERIT BURLETA.
3r premi.- TEATRE DEL TALION DE LLEIDA amb la representació de LA VENGANZA DE DON MENDO.

Presentació escènica:

1r premi.- PREMI MEMORIA PACO VILLARES: ATREZZO (CRIC CRAC TEATRE) amb la representació d’UN ESPERIT BURLETA.
2n premi.- AGRUPACIÓ TEATRAL TOAR DE LLEIDA amb la representació d’EL ZOO DE CRISTALL.
3r premi.- (ex aequo) COMPANYIA QUATRE PER QUATRE DE GRANOLLERS amb la representació de RES ÉS GRIS.
3r premi.- (ex aequo) COMPANYIA TEQUATRE DE FIGUERES amb la representaciód’UN MARIT IDEAL.

Millors actors de repartiment:

1r premi.- MARC ZANÓN de LA TRAPA DE L’AGRUPACIÓ CONGRÉS DE BARCELONA, interpretant el paper de SEBASTIÀ en la representació TERRA BAIXA.
2n premi.- VÍCTOR ENRIQUE de la COMPANYIA QUATRE PER QUATRE DE GRANOLLERS, en el paper de REGIDOR ROMERO en la representació de RES ÉS GRIS.
3r premi.- MARC GUBERT de la COMPANYIA QOLLUNAKA DE TERRASSA, interpretant el paper de SEBASTIÀ en la representació de LA CORONA D’ESPINES.
3r. premi.- AL OUSSEYNOU NDIAYE del grup PUNT I SEGUIT TEATRE DE TERRASSA, interpretant el paper de MODIBO en la representació de LAMPEDUSA.

Millors actrius de repartiment:

1r premi.-  ROSA CORAL, del grup ATREZZO (CRIC CRAC TEATRE) DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS, interpretant el paper de MADAM ARCADI en la representació d’UN ESPERIT BURLETA.
2n premi.- ESTHER VALERA, de LA TRAPA DE L’AGRUPACIÓ CONGRÉS DE BARCELONA, interpretant el paper de NURI en la representació de TERRA BAIXA.
3r premi.- (ex aequo) MARGA ALERM, la COMPANYIA QUATRE PER QUATRE DE GRANOLLERS, interpretant el paper de SUSANNA CARTUTXERES en la representació de RES ÉS GRIS
3r premi.-  (ex aequo) MARTA PAMPALONA, de l’AGRUPACIÓ TEATRAL TOAR DE LLEIDA, interpretant el paper de LAURA WINGFIELD en la representació d’EL ZOO DE CRISTALL

Primers actors:

1r premi.- FRANCESC FALGUERA, del grup PUNT I SEGUIT TEATRE DE TERRASSA, interpretant el paper de STEFANO en la representació de LAMPEDUSA.
2n premi.- JORGE CULLERÉ, de TEATRE DEL TALION DE LLEIDA, interpretant el paper de DON MENDO, en la representació de LA VENGANZA DE DON MENDO.
3r premi.- MARTÍ VIÑAS, de l’AGRUPACIÓ TEATRAL DE CALAF, interpretant del paper de JOHN, en la representació d’UNA CIUTAT BRILLANT.

Primeres actrius:

1r  premi.- (ex aequo) MARIA DELGADO, del GRUP TEATRAL DE CAPELLADES, interpretant el paper d’ANNA SULLIVAN, en la representació d’EL MIRACLE D’ANNA SULLIVAN.
1r premi.- MIREIA VALLÈS (ex aequo), del GRUP TEATRAL DE CAPELLADES, interpretant el paper de HELLEN KELLER, en la representació d’EL MIRACLE D’ANNA SULLIVAN.
2n premi.- PAQUITA OTTO, de l’AGRUPACIÓ TEATRAL TOAR DE LLEIDA, interpretant el paper d’AMANDA WINGFIELD, en la representació d’EL ZOO DE CRISTALL.
3r premi.- MONTSE VENDRELL, del grup ATREZZO (CRIC CRAC TEATRE) DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS, interpretant el paper d’ELVIRA CONDOMINE en la representació d’UN ESPERIT BURLETA.

Millor direcció:

1r premi.- PREMI ‘MEMORIAL JOAN QUINTANA’: ELOI FALGUERA, del grup PUNT I SEGUIT TEATRE DE TERRASSA, per la direcció de LAMPEDUSA.
2n premi.- IMMA CARBÓ, del grup ATREZZO (CRIC CRAC TEATRE) DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS, per la direcció d’UN ESPERIT BURLETA.
3r premi.- PEP VALLÈS, del GRUP TEATRAL DE CAPELLADES, per la direcció d’EL MIRACLE D’ANNA SULLIVAN.

Millors grups:

1r premi.- ATREZZO (CRIC CRAC TEATRE) DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS, per la representació d’UN ESPERIT BURLETA.
2n premi.- PUNT I SEGUIT TEATRE DE TERRASSA, per la representació de LAMPEDUSA.
3r premi.-  GRUP TEATRAL DE CAPELLADES, per la representació d’EL MIRACLE D’ANNA SULLIVAN.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*