Inici Destacats El Concurs de Teatre Amateur de Piera aixeca el teló

El Concurs de Teatre Amateur de Piera aixeca el teló

COMPARTIR

El Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera ha arribat a la 42a edició. Fins al pròxim 1 de desembre, s’han programat tot un seguit de representacions que aniran a càrrec de companyies teatrals d’arreu del territori com Teià, Barcelona, Calaf, La Garriga o Sant Joan de Vilatorrada, entre d’altres.

El passat dissabte 6 d’octubre es va donar el tret de sortida al Teatre Foment amb la representació de l’obra En portada, a càrrec de la companyia Farga’m Teatre, de Terrassa, que va tenir una bona acollida per part del públic assistent. El pròxim 13 d’octubre seran uns altres terrassencs, Qollunaka Teatre, els que representaran l’obra Qui té por de Virginia Wolf?.El concurs continuarà el 20 d’octubre amb Nadal a cals Cupiello, de Teiatre de Teià; el dia 27 amb Els Rústegues, de Pierrot Teatre, de Centelles; i el dia 3 de novembre amb Un aire de família, de l’Agrupació Teatral del Casal de Calaf. A continuació, hi haurà el Grup Illets, d’Abrera, amb l’obra Federico García Lorca, calor, alma y pasión, el dia 10 de novembre; L’Adefesi, de la companyia Kòmix Grup de Teatre de la Garriga, el dia 17 de novembre; i Amb els pixats al ventre, el dia 24 de novembre, a càrrec del Grup de Teatre Paranys, de Sant Joan de Vilatorrada. El certamen tancarà el dia 1 de desembre amb el Grup de Teatre El Centre, del barri de Gràcia, que representarà l’obra Barcelona.

Totes les representacions es faran al Teatre Foment de Piera a partir de les 21.30 hores. El preu de l’entrada és de 6 euros per sessió, amb la possibilitat d’adquirir un abonament per a totes les obres del concurs a un preu de 40 euros.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*