Inici Art El Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy de Capellades arriba amb novetats

El Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy de Capellades arriba amb novetats

COMPARTIR

En aquesta edició es compleixen ja 30 anys del Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy. Tal i com destaca el regidor de Cultura, Àngel Soteras, “per celebrar-ho hem preparat un seguit de novetats que tenen un objectiu molt clar: fer visibles els participants”.

Amb aquesta premissa s’ha decidit traslladar el concurs fora del Mercat Figueter i avançar-lo al dia anterior. Així, aquest dissabte 11 de març es podran veure els artistes pintant qualsevol espai de la vila. Però seguint amb les novetats, enguany es proposa la creació del Premi Capellades, que cada any triarà un espai concret per donar-li rellevància. Per augmentar aquesta visibilitat, es comença escollint el carrer Major, que en dissabte al matí és el centre de l’activitat de Capellades. Els qui optin a aquesta categoria poden obtenir un premi de 400 euros. Aquesta és la mateixa quantitat que s’endurà el primer premi general, 350 el segon i un tercer de 300 euros.

Els Amics de les Arts i l’Ajuntament de Capellades a banda de ser els organitzadors, també seran part del jurat, que farà entrega dels premis el mateix dissabte a Casa Bas a les 14:30

La inauguració, amb totes les obres participants, serà diumenge a les 13:30 i l’exposició es podrà veure a Casa Bas fins el 26 de març.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*