Inici Destacats El Concurs de Pessebres d’Igualada arriba a la 30a edició

El Concurs de Pessebres d’Igualada arriba a la 30a edició

COMPARTIR

L’Assoc. de Veïns de Santa Caterina, Carme i travessies, amb el suport del Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, convoca el XXX Concurs de Pessebres d’Igualada. S’estableixen 3 categories: escoles, familiars/infantils i d’adults. Es donaran 3 premis de cada categoria: 1r premi (val de 100 € en llibres o material escolar), 2n premi (val de 75 € en llibres o material escolar) i 3r premi (val de 50 € en llibres o material escolar).

El jurat estarà format per persones designades per la junta de l’associació, entre les quals hi haurà una persona vinculada al món de l’art de la ciutat, com a mínim. S’avisarà als concursants per concretar dia i hora de visita dels pessebres a partir del dia 13 de desembre.

Es pot lliurar la butlleta d’inscripció a les oficines del Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada (pl. Sant Miquel, 12n. 2n. pis) o enviar-la per correu electrònic a barristacaterina@gmail.com, o festes@aj-igualada.net abans del 12 de desembre de 2021.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*