Inici Societat El concurs d’idees per connectar nuclis de la Pobla de Claramunt rep...

El concurs d’idees per connectar nuclis de la Pobla de Claramunt rep 16 propostes

COMPARTIR

El passat 21 de gener es va reunir el Jurat per qualificar els treballs presentats pels equips que han pres part en el “Concurs d’idees per la redacció del Projecte de camí de la Pobla/Figueres a les Garrigues” i proposar el guanyador del concurs que servirà per definir un traçat de camí que uneixi amb seguretat els dos nuclis de població. En les bases del concurs es demanava també preveure al projecte el ramal del camí per enllaçar amb la urbanització del Xaró.

La sessió va ser pública a la sala de Plens de l’Ajuntament de la Pobla, on es va fer l’obertura de sobres amb els treballs que romandran anònims fins la publicació de les llistes ordenades de classificació.

És la primera vegada que des de l’Ajuntament de la Pobla es planteja aquesta forma de contractació que ha estat escollida per la dificultat del treball i per l’interès de l’equip de govern municipal a obtenir la millor opció de camí segur en el seu pas de les carreteres de Capellades i de Carme. Tot dins l’estratègia de facilitar la connexió entre barris de la Pobla i crear lligams i complicitats entre els seus veïns i veïnes.

L’equip de govern va creure imprescindible que els participants trepitgessin el terreny, veient les dificultats i resolent els punts conflictius del traçat que potser sobre plànol no es fan prou evidents.

L’èxit del concurs ha quedat palès per l’acollida que ha tingut, amb 16 els equips participants.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*