Inici Festes Concurs de cartells per la Fira del Sant Crist de Piera

Concurs de cartells per la Fira del Sant Crist de Piera

COMPARTIR

L’Ajuntament de Piera ha publicat les bases del concurs de cartells de la Fira i les Festes del Sant Crist que se celebraran els dies 22 i 23 d’abril. Durant tot el cap de setmana, hi haurà activitats lúdiques i culturals al voltant d’aquest esdeveniment que arriba a la seva vint-i-vuitena edició i que ha esdevingut un referent comarcal, tant per l’organització de la mateixa fira com pel nombre de visitants.

El concurs de cartells pretén fomentar la participació de la ciutadania així com la seva creació artística. Hi poden participar els majors de 16 anys empadronats a Piera que compleixin els requisits que n’estableixen les bases, entre els quals hi ha que les obres han de ser originals i inèdites i que en el disseny ha d’aparèixer l’escut oficial de l’Ajuntament i el text «Fira i Festes del Sant Crist de Piera – abril 2017». Es pot utilitzar qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en color. Caldrà presentar les propostes amb un lema o pseudònim al darrera que permeti identificar-les i adjuntant un sobre tancat amb les dades personals del seu autor.

Les persones que hi vulguin participar tindran fins al dia 24 de març per a presentar les seves propostes en el Registre Municipal de l’Ajuntament. El treball guanyador rebrà un premi de 175 € i serà la imatge que s’utilitzarà per difondre la celebració de la Fira i les Festes del Sant Crist de Piera. Hi haurà també un segon premi de 100 € i un tercer de 50 €.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*