Inici Destacats Els concessionaris d’automoció reobren prioritzant la seguretat als clients

Els concessionaris d’automoció reobren prioritzant la seguretat als clients

COMPARTIR

L’entrada de l’Anoia a la fase 1 de la desescalada arriba acompanyada de l’obertura de comerços i serveis amb les evidents mesures de seguretat que imposa la situació excepcional derivada del coronavirus.

Els concessionaris d’automoció no en són una excepció i ja tornen a obrir portes amb mascaretes i gels com a nous elements imprescindibles. És el cas de Servisimó, concessionari de les marques Audi, Volkswagen i Skoda. Després de dos mesos de tancament, l’empresa i tots els seus treballadors recuperen la seva activitat en un escenari “desconegut”, com reconeix el seu gerent, Francesc Pua.

En contacte amb les marques que representen i l’associació de concessionaris, han adquirit tot el material necessari per a la represa de l’activitat amb total seguretat: pantalles protectores, guants, mascaretes, gels, i les màquines ionitzadores.

Pua explica que el client té la garantia que a més dels plàstics protectors que ja portaven diferents elements de contacte del vehicles, “també passarem pel cotxe un ionitzador que desinfecta completament el vehicle tant per dins com per fora”. Francesc Pua afegeix que “els clients poden estar tranquils, perquè ens hem preparat per a aquesta nova situació”.

Pel que fa el context econòmic, el gerent del concessionari reconeix que “hi haurà una economia molt diferent de la que estàvem acostumats”, que considera que s’ha de combatre amb liquiditat per a les empreses i algunes ajudes que serveixin com a incentiu per a comprar vehicles.

Pel que fa el taller, també ha recuperat activitat i, com es feia abans de la crisi sanitària, es funciona amb cita prèvia “perquè els clients tinguin una atenció ràpida”. Al temps habitual, Francesc Pua explica que ara “s’han d’afegir deu minuts per fer el procés d’ionització, que podem fer davant del client si així ho vol”.

FER UN COMENTARI

*