Inici Destacats Concert homenatge al músic montbuienc Àngel Morales Pérez

Concert homenatge al músic montbuienc Àngel Morales Pérez

COMPARTIR

El pròxim diumenge 2 d’octubre tindrà lloc a la Plaça Antiga del Barri del Pi un certamen musical a càrrec de artistes de la comarca que retran homenatge al desaparegut Àngel Morales Pérez, músic de Santa Margarida de Montbui.

Àngel Morales Pérez ens va deixar fa menys de dos anys i companys del món artístic s’han reunit per a recordar-lo. Així, la jornada començarà a les 3 del migdia amb el grup “Trobadors de l’Anoia”, “Palomita de Pastora”, “Albert (la Sèptima Trastada), “Suburbi”, “Biruji” i “Lumbre. A banda, entre concert i concert hi haurà la participació espontània de gent del barri que també actuarà.

Les actuacions musicals estaran acompanyades de l’exhibició de pintura (happening Picture) anirà a càrrec de Juli Salazar (Juliart) que pintarà en directe mentre els músics actuen.

El certamen està organitzat per l’Ajuntament de Santa Margarita de Montbui i la col·laboració de l’Ateneu del Pi. L’entrada és lliure, hi haurà servei de bar i s’espera una gran participació d’amants de la música i l’art.

Amb el lema “Compàs de llibertat” els organitzadors esperen contagiar al públic i donar a conèixer la música de casa nostra.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*