Inici General Concert de llaüt barroc ‘Rosas robadas’, a l’Escola Municipal de Música d’Igualada

Concert de llaüt barroc ‘Rosas robadas’, a l’Escola Municipal de Música d’Igualada

COMPARTIR

[Img #32624]El proper dimecres 19 d’octubre tindrà lloc un concert de llaüt barroc organitzat per l’Escola Municipal de Música d’Igualada. La interpretació anirà a càrrec de Xavier Díaz-Latorre, professor titular d’instruments històrics de corda polsada a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

 

Xavier Díaz-Latorre ha esta guardonat amb diversos premis internacionals d’interpretació a Espanya i França. Participa habitualment en els festivals internacionals més importants d’Europa, EUA, Sudamèrica i Àsia. Forma part des de 1997 de prestigiosos grups de cambra i orquestres com Hesperion XXI, la Capella Reial de Catalunya, le Concert des Nations (dir. Jordi Savall).

 

El Concert porta per nom Rosas Robadas. La música és del barroc alemany: Heinrich Ignaz Franz von Biber (1644-1704),Johann Sebastian Bach (1685-1750),Georg Philipp Telemann (1681-1767),Johann Paul vonWesthoff (1656-1705).

 

El concert tindrà lloc a les 7 del vespre a l’auditori de l’Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada, passeig Verdaguer 84, 86. L’entrada és gratuïta.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*